ANPRO - Asociaţia Profesorilor de Limba şi Literatura Română "Ioana Em. Petrescu"
Asociaţia Profesorilor de Limba şi Literatura Română "Ioana Em. Petrescu"

Despre autor

Articole asemănătoare

Un comentariu

 1. 1

  Monica Onojescu

  – Dragi copii si dragi profesori,
  Redactia „Revistei cercurilor de lectura'” va scrie din doua motive:
  1. In numarul din primavara al revistei am dori sa publicam un top al cartilor din doua perspective, una a elevilor si una a profesorilor. Va rugam sa ne trimiteti:
  – titlul cartii/autorul/editura/anul aparitiei/numle traducatorului daca e cazul si o motivatie de 10 randuri pentru optiunea voastra. Cartea poate sa fie din orice domeniu (istorie, stiinta), deci nu e obligatoriu sa fie numai literatura romana sau straina. Va punem o singura conditie: sa nu fi aparut inainte de 2007.
  Bineinteles semnati.

  Ii rugam si pe profesorii vostri acelasi lucru.

  Termenul este 28 februarie 2010

  2. Ne gandim de ceva vreme la o revista online a elevilor scrisa de elevi si pentru elevi. Ar fi o revista de promovare a lecturii si a scrierii creative. Banuiesc ca deja v-ati convins ca nu se poate poate scrie bine daca nu ati citit ce au scris altii.
  Am primit o propunere foarte interesanta de colaborare de la Adina Popescu de la „Dilematix”, dar inainte de a-i da curs am dori sa cunoastem si parerile voastre despre cum ar putea sa arate o astfel de revista. Adica ce ar trebui sa cuprinda, propuneri de structura, de rubrici si autopropuneri de colaborare.

  Asteptam propunerile voastre tot pana la 28 februarie 2010.
  Monica Onojescu
  Puteti sa ne scrieti aici sau pe adresa: revistacercurilor@yahoo.com

Lasă un comentariu