ANPRO - Asociaţia Profesorilor de Limba şi Literatura Română "Ioana Em. Petrescu"
Asociaţia Profesorilor de Limba şi Literatura Română "Ioana Em. Petrescu"

Despre autor

Articole asemănătoare

Un comentariu

 1. 1

  Monica Onojescu

  1. Va scriu, o data pentru ca se apropie data de 16 octombrie cand, la ora 16, ne-am gandit ca ar fi frumos sa facem o deschidere comuna a cercurilor care, sper, sa se infiinteze ori sa functioneze in continuare.
  Am hotarat data cu colegii nostri Bulgaria, Serbia, Republica Moldova si Ucraina care, in 16 octombrie, vor tine prima intalnire a cercurilor.
  Ideal ar fi sa ne facem si un program comun prin care se ne trimitem mesaje de cititori unii altora. Am retinut cateva dintre ideile dvs. si le pun aici, prilej sa va ganditi daca ar fi potrivite pentru un astfel de program: eventual copiii sa-si faca o carte de vizita de cititor cu adresa de mail ca sa se faca ulterior un grup al cititorilor de pretutindeni. Va mai amintiti de Ion Ratiu? Poate cei mai batrani…
  Ramane sa discutam ce ar trebui sa fie scris pe ea. Eventual recomandari de lectura.
  Poate ar functiona bine si ideea Mihaelei Nicolae de acum vreo doi ani cu propuneri pentru o antologie de poezie, textul poeziei sa fie completat cu o scurta motivatie pentru optiune. Noi am aplicat-o la Cluj, dar ne-am rezumat numai la un vers.
  Apoi cred ca ar trebui sa citim noi, cei din Romania, o povestire a unor scriitori din Republica Moldova sau din celelalte tari. Poate ne propun colegii nostri un text. Asteptam orice fel de idei pentru o intalnire de 90 de minute.

  2. In „Revista cercurilor…” anuntam un concurs de scriere. Era vorba de continarea unei povestiri a Adinei Popescu publicata in revista. Data pentru trimiterea textelor copiilor era 30 octombrie. Va rugam sa sustineti ideea. Vom incerca sa facem o mica revista online in care vom publica textele copiilor iar pentru premii, oricat suntem de saraci, vom gasi bani pentru carti.
  Pentru cei care nu au revista, pun textele pe grupuri ca document atasat.

  3. Nu uitati de numarul 3 al „Revistei cercurilor…’ Asteptam articole, semnale, idei si poze foarte bune.

  4. Va rugam sa urmariti informatiile de pe site: http://www.anpro.ro si pentru reviste si pentru simpozion.

  Asteptam idei si confirmari ca participati la aceasta actiune pana duminica, 4 octombrie, pentru ca am dori sa facem programul si sa-l anuntam.

Lasă un comentariu